Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αναμένεται να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ αύριο τη ΑΕΚ στη ρεβάνς του 0-0 στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο Μάκης Χάβος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχει ξεκουράσει βασικούς παίκτες και θα έχει και τη συμπαράσταση της κατάμεστης Τούμπας με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και μάλιστα ξεκούραση θα παρατάξει ο Μάκης Χάβος κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη. Στον Έλληνα τεχνικό φαίνεται να πηγαίνουν όλα δεξιά, αφού στον πιο κρίσιμο, ίσως, αγώνα για τη φετινή σεζόν δεν έχει δυσάρεστους «πονοκεφάλους». Ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1, στο οποίοι οι ποδοσφαιριστές του θα προσέχουν πολύ στην άμυνα, αφού περιμένει την «Ένωση» να παραταχθεί αμυντικά και να προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Το πιθανότερο βασικό σχήμα θα αποτελείται από τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ και Λίνο στα άκρα της άμυνας, Κοντρέρας και Τσιρίλο σέντερ μπακ, ενώ Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι κόφτες. Κορυφή θα παίξει ο Μουσλίμοβιτς, με τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Ίβιτς τριπλέτα πίσω του.

Πηγή: sport-fm.gr