Συνάντηση με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με σκοπό να κλείσουν ραντεβού για να μιλήσουν για την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού. Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του προσπαθούσε να ανεβάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ύστερα από το γκολ που δέχθηκαν στο τέλος του πρώτου 45λέπτου. Παράταση πήρε το θέμα του Μιραλάς, δεν αλλάζει ο σχεδιασμός για τερματοφύλακα και μέσο.

Μυστικό ραντεβού είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Γαύρος”, με σκοπό να ορίσουν ημερομηνία, αφού έχει κατακτηθεί το πρωτάθλημα, για να μιλήσουν για το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού. Ο σέντερ μπακ των “ερυθρολεύκων” είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίους θα χτίσει ο τεχνικός των Πειραιωτών την επόμενη σεζόν.

Επιχείρηση «ανάταση» από Βαλβέρδε

Το γκολ του Βασίλη Κουτσιανικούλη με το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ εκείνο του Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν κομβικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης της Τούμπας, αφού έριξε στο ναδίρ την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέποντας την κατήφεια που επικρατούσε προσπάθησε να βελτιώσει το κλίμα, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές του: «Ένα ημίχρονο που θα μπορούσαμε να βάλουμε τρία και τέσσερα γκολ, καταφέραμε και το κάναμε 1-1 από ένα σωρό λάθη. Το θέμα είναι να μην πέσουμε. Σας βλέπω πεσμένους. Ανεβείτε. Δεν χάνουμε, είμαστε στο 1-1. Είστε λες και χάνουμε 3-0! Θα πρέπει αυτό το λάθος που έγινε να μας πεισμώσει και όχι να μας ρίξει ψυχολογικά».

Στον Πάρντο συγκεκριμένα, από το λάθος του οποίου προέκυψε η ισοφάριση, ο Αντώνης Νικοπολίδης επεσήμανε λίγο πριν βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο 45λεπτο: «Μην σε πάρει από κάτω».

Παράταση για Μιραλάς

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ πήγε πίσω και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Για σήμερα είχε κανονιστεί ραντεβού με τον μάνατζέρ του Βέλγου επιθετικού, κάτι που διέψευδαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά το θέμα πήρε παράταση μέχρι τα τέλη του μηνός ή τις αρχές Απριλίου, ώστε να έχει τελειώσει η υπόθεση τίτλος, αλλά ο Μιραλάς με τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βελγίου.

Στα μεταγραφικά δεν αλλάζει κάτι, αφού οι κινήσεις για τερματοφύλακα και χαφ είναι δεδομένες. Ο Οτσόα παραμένει νούμερο ένα στόχος από το εξωτερικό για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάχο, Ντεγκρά, Γιακούποβιτς και Κωνσταντόπουλο να είναι οι «ελληνικές» επιλογές. Η μεταγραφή πορτιέρο θα αποτελέσει το δίδυμο για την επόμενη σεζόν μαζί με τον Ούρκο Πάρντο, για τον οποίο οι Πειραιώτες θα πληρώσουν την οψιόν των 250.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Στο θέμα του μέσου οι επιλογές είναι πολλές τόσο από το εξωτερικό, όσο και από τη Σούπερ Λίγκα. Όλα αυτά, βέβαια, θα συζητηθούν στη συνάντηση Μαρινάκη- Βαλβέρδε, που πάει για την άλλη εβδομάδα.

– Ρεπό έχουν και σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport-fm.gr