Συναντήσεις με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θέλει να επιστήσει στον κόσμο της ομάδας την προσοχή εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να αποφευχθούν έκτροπα που θα επιφέρουν νέα τιμωρία της έδρας.

Ο προσεχής αγώνας είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τη φιέστα για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να παρασυρθούν οι οπαδοί της ομάδας, ούτε φυσικά να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να ακολουθήσουν σκηνές ανάλογες αυτών στο αντίστοιχο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μόνο ο «Τόρο» θα λείπει
Σχεδόν πάνοπλος θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (19:30) για την 27η αγωνιστική. Οι Άλμπερτ Ριέρα και Κέβιν Μιραλάς εξέτισαν τις τιμωρίες τους κι επιστρέφουν, ενώ ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Μοναδικός απών θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος.

Αντίθετα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Τόσο ο Αργεντινός επιτελικός μέσος, όσο και ο διεθνής αμυντικός συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Βάσκος τεχνικός επέλεξε να εκτίσουν τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας τους όχι στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά στα δύο αμέσως επόμενα. Έτσι θα λείψουν από τα παιχνίδια με Καβάλα στο «Καραϊσκάκη» και Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 28η και 29η αγωνιστική αντίστοιχα, ενώ θα επιστρέψουν την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με τη Λάρισα.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα αρχίσει την Τετάρτη (10:30), καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό την Τρίτη.

Πηγή: sportfm.gr