Από τα πρώτα λεπτά που ακολούθησαν της λήξης του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα το μυαλό τόσο των παικτών όσο και των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου ήταν στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ. Σκοπός του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ οπότε το παιχνίδι της Τετάρτης βρέθηκε στο προσκήνιο…

«Ο Ολυμπιακός πέρασε, τώρα υπάρχει η ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Μάκη Χάβου, τα οποία είναι ενδεικτικά για τη σημασία που δίνουν στο παιχνίδι με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά ειδικότερα από το γεγονός ότι η ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε στους τρεις βαθμούς πάρα το γρήγορο γκολ που δέχθηκε από τον Τζεμπούρ.

Πλέον, πιστεύουν ότι εάν φτάσουν στα επίπεδα μιας ανάλογης εμφάνισης και κόντρα στην ΑΕΚ θα πανηγυρίσουν την πρόκριση.

«Τώρα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα της Τετάρτης. Εκεί, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Μάκης Χάβος ο οποίος στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η χθεσινή νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες τους. «Δείξαμε τι ομάδα ακριβώς είμαστε. Θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η νίκη», κατέληξε.

Στο ίδιο μήκος… κύματος και ο Τσουκαλάς. «Μόλις μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό. Τώρα που τελείωσε το ματς, έχουμε το μυαλό μας στον ημιτελικό της Τετάρτης. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένας άτυπος τελικός», κατέληξε.

Η αφιέρωση του Βιτόλο

Μόλις ο Βιεϊρίνια κέρδισε το πέναλτι, ο Βιτόλο πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει. Το έκανε επιτυχημένα και αμέσως μετά αναζήτησε έναν άνθρωπο… Τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, ο οποίος βρέθηκε δίπλα του για όσο διάστημα δεν αγωνιζόταν λόγω του τραυματισμού του.

Ο Βιτόλο του αφιέρωσε το γκολ δείχνοντάς του, την ευγνωμοσύνη του για την στήριξή που του παρείχε. Δικαιολογημένα, καθώς θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο γιατρός του ΠΑΟΚ, μάλιστα, είχε ταξιδέψει με τον Βιτόλο και στην Ισπανία όπου νοσηλεύτηκε λόγω του τραυματισμού του.

Πηγή: sport-fm.gr