Εκτός από μια σημαντική νίκη, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Σκόραρε κατά του Ολυμπιακού, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των οπαδών του «Δικεφάλου» και έδειξε ανεβασμένος σε μια περίοδο που οι περισσότεροι παίκτες έχουν… σκάσει από την κούραση και πρέπει όλοι να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. «Έχουμε μπροστά ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την επικράτηση στο ντέρμπι και τη δική του εμφάνιση: «Καταφέραμε και βάλαμε το γκολ πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Με πιστεύει ο προπονητής (σ.σ Χάβος) και προσπαθώ να είμαι καλός μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα αυτό το γκολ. Είναι κίνητρο για εμένα. Είχα να πετύχω κάποιο τέρμα πολύ καιρό και αυτό το γκολ που δίνει ώθηση».

Για τη συμβολή του κόσμου: «Έχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι το νούμερο ένα και η ομάδα δείχνει πως ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την νίκη. Είναι θετικό το ότι πήραμε ισοπαλία μέσα στο ΟΑΚΑ».

Πηγή: sport-fm.gr