Αισιόδοξος εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ αναγνώρισε τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε πως με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση θα έρθει η νίκη.

Οι δηλώσεις του στην Nova:

Για τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας.

Θα ακολουθήσει και ο αγώνας με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Προέχει ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια θα αφοσιωθούμε στην ΑΕΚ. Χρειαζόμαστε αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια εναντίον του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, όμως, για να γίνει αυτό θα χρειαστεί αυτοσυγκέντρωση στο 200%. Μόνο έτσι θα πάρουμε τη νίκη».

Για την βαριά ήττα με σκορ 4-0 από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα: «Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ήταν πολύ άσχημο. Έβλεπα το ματς από την τηλεόραση και δεν ήταν δυνατό να προσφέρω. Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και αυτό μας στεναχώρησε. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον».

Πηγή: sport-fm.gr