Κάλεσμα στον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο να καθίσουν το συντομότερο δυνατό στο ίδιο τραπέζι για την ανανέωση συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού απηύθυνε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπό τις πιέσεις και του κόσμου για παραμονή του «Ζορό», ενημέρωσε τον Γκουστάβο Οναϊντία πως τον περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα για να τα βρουν. Ο τελευταίος απάντησε πως θα έρθει στην Ελλάδα στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, όπως είχε εξ αρχής προγραμματίσει.

Πάντως η διοίκηση της «Ένωσης» θα στείλει εγγράφως την πρόταση στον εκπρόσωπο του Μπλάνκο, η οποία-σύμφωνα με πληροφορίες-θα αφορά 600.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους. Μάλιστα ο Σταύρος Αδαμίδης εμφανίζεται διαλλακτικός και πιστεύει πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Σενάρια από… πλατεία

Σύμφωνα με την «Εξέδρα», φήμες από τη Νέα Σμύρνη θέλουν τον 30χρονο Σουηδό δεξιό μπακ του Πανιωνίου, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, να έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Άλλες πηγές πάντως τονίζουν πως είναι πολύ πιο πιθανό να απασχολήσουν τους «κιτρινόμαυρους» οι Κοντοές και Σιόβας από τους «κυανέρυθρους».

«Πάμε για την πρόκριση»

Να εκμεταλλευτεί το θετικό για την ΑΕΚ και αρνητικό για τον ΠΑΟΚ μομέντουμ και αν φτάσει σε σκορ πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ (21:00). Ο Ισπανός τεχνικός μοίρασε χθες «μπράβο» για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Εργοτέλη κι έδωσε το σύνθημα: «Να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση». Στο βασικό σχήμα επανέρχονται οι Δέλλας, Μάκος, Σκόκο και Λυμπερόπουλος, θα λείψει όμως ο τιμωρημένος Μανωλάς. Θέση βασικού διεκδικεί ο Γκερέιρο μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Παγκρήτιο.

Μπενάιζες: «Δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό»

Οικονομικός ήταν ο λόγος που ο Άλμπερτ Μπενάιζες δεν αποδέχτηκε το καλοκαίρι την πρόταση της ΑΕΚ να αναδιοργανώσει τις ακαδημίες του συλλόγου. «Μου άρεσε πολύ το πλάνο που είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Έχει ωραίες ιδέες. Δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό, αν τα βρίσκαμε, θα ερχόμουν», δήλωσε ο εκ των υπευθύνων στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, που από την επόμενη σεζόν θα δουλεύει στο Ντουμπάι.

Πηγή: sport-fm.gr