Εκτός δράσης για 15 ημέρες θα μείνει ο Ραούλ Μπράβο, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί μια πρώτου βαθμού μυϊκή ρήξη στον αριστερό δικέφαλο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα απουσιάσει από τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη», καθώς και την αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αντίθετα, λιγότερο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός έχει μία απλή διάταση και στην εξέλιξη της εβδομάδας θα διαπιστωθεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ερχόμενο παιχνίδι.

Πάντως τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς τιμωρημένος παραμένει ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Άλμπερτ Ριέρα κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Παράπονα Βαλβέρδε

Παρατηρήσεις στους παίκτες του έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη σημερινή προπόνηση. Ο Βάσκος τεχνικός είχε παράπονα από την έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποια σημεία του αγώνα και το γεγονός ότι για έναν ακόμη αγώνα δεν «καθάρισαν» το ματς πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ. Παράλληλα υπάρχει δυσαρέσκεια για τη νέα αποβολή (μετά τον Τοροσίδη, ο Ριέρα) ποδοσφαιριστή για χτύπημα σε αντίπαλο και αν υπάρξει νέο «κρούσμα» θα υπάρξουν συνέπειες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Πηγή: sportfm.gr