Από το χθες απόγευμα οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις έχοντας πλέον μπροστά τους την τελική ευθεία, τη γραμμή του τερματισμού του πρωταθλήματος. Πριν από δύο εβδομάδες το ζητούμενο και το ιδανικό για τον Ολυμπιακό ήταν να περάσει με δύο νίκες στην 22η και στην 23η στροφή της φετινής Superleague. Ο στόχος επετεύχθη και τώρα οι Πειραιώτες κοιτάζουν μπροστά.

Η διαφορά είναι στο +10 και απομένουν 7 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι πολλοί θα μπορούσαν να παρασυρθούν και να αποπροσανατολιστούν. Ωστόσο, στου Ρέντη δεν συμβαίνει αυτό.

Από το ρεπό του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μέσω της τοποθέτησης του στη Sport της Βαρκελώνης είχε δώσει το στίγμα του ότι τίποτε δεν τέλειωσε ακόμη. Αυτό έγινε αντιληπτό ακόμη περισσότερο στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις.

Η άποψη που επικρατούσε στο προπονητήριο του Ολυμπιακού ήταν ότι: «Τίποτα δεν τελείωσε. Έχουμε καλή διαφορά αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα ο τίτλος. Πάμε να κάνουμε ακόμα επτά νίκες για να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι πρωταθλητές».

Επιθυμία όλων στο σύλλογο είναι η ομάδα να συνεχίσει με νίκες μέχρι το τέλος, να δείξει ότι δίκαια θεωρείται άξια για τον τίτλο. Η αρχή γίνεται από τη Νέα Σμύρνη την Κυριακή, κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι ερυθρόλευκοι αυτές τις μέρες δουλεύουν για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ο Βαλβέρδε προετοιμάζει τους παίκτες του για αυτή την αναμέτρηση και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο. Με τον Ντουντού ή χωρίς αυτόν, με τον Ουρτάδο να ετοιμάζει την επιστροφή του, με τους Μπράβο και Μιραλάς να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους, όπως και να έχει ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία με στόχο να δείξει ότι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος.

Πηγή: gavros.gr