Τη συνταγή του επαναληπτικού αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 3-2, αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Την απάντηση της FIFA περιμένουν οι «πράσινοι» για Κοτσόλη. Νέα ερώτηση στη Βουλή για το γηπεδικό.

Από τη στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατέστρωσε αμέσως τα πλάνα του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μοναδικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο παραμένει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα προπονηθεί σήμερα και θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής. Στόχος του Φερέιρα είναι να επαναλάβει η ομάδα του την εμφάνιση του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο, όπου ναι μεν αποκλείστηκε, αλλά νίκησε.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Ιωαννίδη στα πλάγια, ενώ Μπουμσόνγκ και Καντέ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η τριάδα στα χαφ θα είναι για άλλο ένα παιχνίδι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης, με τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο να πλαισιώνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση. Αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Νίνης, τη θέση του είναι πολύ πιθανό να πάρει ένας εκ των Καραγκούνη ή Μαρίνου, ενώ κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και με τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, αν ο Γάλλος αμυντικός δεν κριθεί έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης,

Αποφασίζει η FIFA για Κοτσόλη

Την απάντηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην επιστολή που της έστειλε η ΕΠΟ, περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να δουν αν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Στέφανο Κοτσόλη. Η ελληνική πλευρά θέλει να μάθει αν ισχύει η τροποποίηση του κανονισμού που έκανε για τη μεταγραφή των ελεύθερων παικτών, ώστε να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Μέχρι να συμβεί αυτό, αναπληρωματικός του Αλέξη Τζόρβα θα είναι ο 17χρονος Καπίνος.

Πηγή: sport-fm.gr