Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεζ, αναφέρθηκε στον επιθετικό της Μαν. Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «εξαιρετικό» ποδοσφαιριστή.

Ο Τσάβι θεωρεί ότι το ποδοσφαιρικό στυλ του Ρούνεϊ θα ταίριαζε στον τρόπο που αγωνίζονται οι γίγαντες της Μπαρτσελόνα. Φαίνεται μετά τις δηλώσεις του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Βρετανοί θεωρούν ότι ίσως να μπορέσουν να τον δουν στα γήπεδα του «Νησιού». Έτσι λοιπόν, η «Γκάρντιαν» μίλησε με τον αστέρα των μπλαουγκράνα και εκείνος στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής τόνισε, μεταξύ άλλων: «Ο Ρούνεϊ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, θα μπορούσε να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

Και πριν ο κόσμος φανταστεί τίτλους όπως: Ο Τσάβι λέει ο Ρούνεϊ να πάει στην Μπαρτσελόνα – παρά το γεγονός ότι θα το ήθελα – τονίζω ότι αυτό που εννοώ είναι πως ο Ρούνεϊ είναι παίκτης του είδους μας».

Όσο για τον Σεσκ Φάμπρεγας, υπογράμμισε: «Δεν θα πήγαινα ποτέ σε άλλο κλαμπ. Θα σκεφτόμουν πάντα την Μπαρτσελόνα. Ο δεσμός είναι ισχυρός. Το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον.

Τώρα βέβαια, υπάρχει ένα πρόβλημα. Τώρα είναι ακριβός. Αλλά νομίζω ότι ένας ποδοσφαιριστής καταλήγει να αγωνίζεται εκεί που θέλει. Πρέπει να καταλήξει εδώ».

πηγή: gazzetta