Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχήματα θα έχει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στον Καναδά (17:00, MEGA/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Οι φίλοι της ομάδας εκτός από την πρόβα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εν όψει Μάλτας, θα παρακολουθήσουν και τη βράβευση του «δικού μας» Ότο Ρεχάγκελ. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr όσα συμβαίνουν στο «AEL FC Arena».

Πρόβλημα υπάρχει με τον χλοοτάπητα του γηπέδου, ο οποίος δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Μια τελευταία προσπάθεια κάνει ο Γιώργος Σαμαράς για να διαπιστώσει την κατάστασή του. Ο Έλληνας επιθετικός προέρχεται από τραυματισμό και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους Καναδούς, θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Το πιο πιθανό σχήμα αποτελείται από τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα στην τελευταία προπόνηση, ο Τοροσίδης ξεκίνησε στο δεξί ενώ ο Τζαβέλλας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο κέντρο έπαιξαν οι Μόρας και Παπασταθόπουλος ενώ μπροστά τους ήταν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης που τελικά θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αρχική ενδεκάδα.

Λίγο πιο μπροστά ο Νίνης, στην θέση που τον τοποθετεί στα τελευταία ματς ο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Την επιθετική τριάδα στο 4-3-3 που πρόκειται να αγωνιστεί αύριο η Εθνική, «κλείνουν» οι Σαλπιγγίδης δεξιά, Φετφατζίδης αριστερά και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr