Με γκολ των Μανσούρ, Τσιγγάρα και Αθανασίου ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-0 της Athens Kallithea εκτός έδρας και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία, σε αντίθεση με τους ηττημένους που παραμένουν στην τελευταία θέση.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως τον ρυθμό τους και στο 15′ είδαν τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι υπέρ τους για χέρι του Μανσούρ και του Κίνι μετά την κεφαλιά του Ουλντρίκις, η εξέταση της φάσης στο VAR όμως έδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση και άλλαξε την απόφασή του.

Το παιχνίδι, επομένως, συνεχίστηκε με το 0-0 να παραμένει και τα δεδομένα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 43′ η Καλλιθέα είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Τσέχου μετά τη σέντρα του Βαλμπουενά και αμέσως μετά, στο 45′, ο Μανσούρ με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του πρώτου μέρους αλλά στο 45’+4′ στάθηκαν ξανά άτυχοι αφού είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Εντιαγέ.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 50′ με τον Γιουμπιτάνα που βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, για να γίνει τελικά το 0-2 στο 53′ από την ωραία ατομική ενέργεια του Τσιγγάρα που πλάσαρε με το αριστερό και βρήκε δίχτυα.

Η Athens Kallithea θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 57′ αλλά είχε… τρίτο δοκάρι (!), με τον Ματίγιεβιτς αυτή τη φορά, οπότε μάλλον το πήρε απόφαση ότι δεν ήταν η βραδιά της. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν πλήρως την κατάσταση στη συνέχεια και στο 94′ έκαναν και το 0-3 με ωραίο πλασέ του Αθανασίου μετά την πάσα του Καραμάνη.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπερναμπέ, Μεχίας (83′ Σοΐρι), Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Μανθάτης (58′ Τζιάνι), Εντιαγέ, Ντιμπά (46′ Μερκάτι), Χάνουσεκ, Μουτίνιο (58′ Λουκίνας), Βαλμπουενά, Ουλντρίκις (58′ Ντεμέτριους).

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Μουντές, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα (70′ Αθανασίου), Μίχορλ (80′ Καραμάνης), Ουάρντα, Μπάκου (90+1′ Σταυρόπουλος).