Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρίαθλου, το οποίο διεξάγεται στην περιοχή Τορεμολίνος στη νότια Ισπανία, στιγματίστηκε από τον θάνατο δύο αθλητών, από Μεγάλη Βρετανία και Μεξικό, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο αθλητές πέθαναν κατά τη διάρκεια των αγώνων, το πρόγραμμα των οποίων ήταν το εξής: Κολύμβηση 75 μέτρων στην παραλία Los Adamos, ποδηλασία 20 χιλιομέτρων και τρέξιμο 5 χιλιομέτρων κατά μήκος της παραλίας.

Την ώρα των αγώνων, λοιπόν, δύο εκ των αθλητών πέθαναν, με τα τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή σε ό,τι αφορά τον Βρετανό (τα ονόματα των αθλητών δεν έχουν γίνει γνωστά), ενώ η ανακοίνωση του World Triathlon αναφέρει τα εξής…

«Με βαθιά θλίψη ενημερώνουμε ότι δύο συμμετέχοντες (ένας από το Μεξικό και ένας από τη Μεγάλη Βρετανία) έχασαν τη ζωή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου που διεξάγεται σήμερα, 17 Οκτωβρίου. Εκφράζουμε βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τις Εθνικές Ομοσπονδίες και όλη την οικογένεια του τριάθλου. Το Παγκόσμιο Τρίαθλο, η Ισπανική Ομοσπονδία και η LOC βρίσκονται σε επαφή με τις οικογένειες και τις Εθνικές τους Ομοσπονδίες για να παράσχουν όλη τη στήριξη που απαιτείται σε αυτές τις δύσκολες και θλιβερές στιγμές».

It is with deep sadness that we can inform that two participants (one from Mexico; one from Great Britain) have died at…

Posted by World Triathlon on Thursday, October 17, 2024