Μπορεί να υπήρξαν διάφορα μεταγραφικά σενάρια αλλά τελικά ο Κώστας Μανωλάς δεν είχε στα χέρια του κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, οπότε πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στη -γενέτειρά του- Νάξο, υπογράφοντας στον Πανναξιακό που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία των Κυκλάδων.

Μετά τον Θρασύβουλο, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τη Ρόμα, τη Νάπολι, ξανά τον Ολυμπιακό, την Αλ Σαρζά και τη Σαλερνιτάνα, ο 33χρονος πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να επιστρέψει στον Πανναξιακό, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Πρόκειται, φυσικά, για εξέλιξη που κανείς δεν φανταζόταν μέχρι και πριν λίγους μήνες, είναι γεγονός όμως, με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει τα εξής…

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα .

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα».

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη…

Posted by Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC on Wednesday, October 16, 2024