Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής για την Αργεντινή στο εμφατικό 6-0 επί της Βολιβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και στις δηλώσεις του τόνισε ότι συγκινείται πιο εύκολα από ποτέ πλέον επειδή αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του.

Η «αλμπισελέστε» παρέμεινε στην κορυφή του προκριματικού ομίλου της Ν. Αμερικής με το 6-0 επί της Βολιβίας χάρη στο χατ-τρικ του 37χρονου άσου που είχε και δύο ασίστ, με τον ίδιο να αποθεώνεται μετά το τέλος του αγώνα και να μην κρύβει τη συγκίνησή του, ούτε στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε και στις δηλώσεις.

«Είναι πολύ ωραίο να παίζεις εδώ (σ.σ στο Μονουμεντάλ) και να νιώθεις την στοργή των οπαδών της Αργεντινής. Συγκινούμαι όταν ακούω να φωνάζουν το όνομά μου. Όλοι απολαμβάνουμε αυτή τη σύνδεση που έχουμε με τους οπαδούς και μας αρέσει να παίζουμε στο σπίτι. Είναι απόλαυση να είμαι παρών και εκτιμώ αυτή τη στιγμή.

Το να περιστοιχίζομαι από νεαρούς συμπαίκτες, δεδομένης της ηλικίας μου, με κάνει να νιώθω σαν παιδί ξανά. Πιάνω τον εαυτό μου να κάνει ανόητα πράγματα επειδή αισθάνομαι πολύ άνετα», είπε αρχικά ο Μέσι και συνέχισε.

«Για όσο έχω αυτό το συναίσθημα και μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω, σχεδιάζω να είμαι εδώ και να απολαμβάνω την παρουσία μου στην εθνική ομάδα. Δεν όρισα κάποια ημερομηνία όσον αφορά στο μέλλον μου. Απλά απολαμβάνω όλο αυτό. Τώρα είμαι πιο ευσυγκίνητος από ποτέ και παίρνω όλη την αγάπη από τον κόσμο επειδή ξέρω ότι μπορεί αυτά τα παιχνίδια να είναι τα τελευταία μου».