Η Εθνική Ελπίδων ήθελε μόνο τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με την Κροατία για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off για το Euro U21 αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 και δεν θα δώσει το παρών στη διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού με το σουτ του Μουζακίτη που απέκρουσε ο Τσάβλινα στο 7′, για να έρθει στο 16′ το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Κατσαβέντα στην αντεπίθεση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 34′ οι Κροάτες έκαναν και το 2-0 με τον πλασέ του Μπέλιο μετά την προσπάθεια του Ιβάνοβιτς.

Τα πράγματα ήταν, πλέον, πάρα πολύ δύσκολα για την Ελλάδα αλλά η αντίδραση της ήταν εκπληκτική: Στο 45’+3′ ο Κωστούλας με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μουζακίτη μείωσε σε 2-1 και αμέσως μετά, στο 45’+4′, ο Μπακούλας με πλασέ μετά το γύρισμα του Κουρφαλίδη έγραψε το 2-2!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48′, η Εθνική Ελπίδων είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-3 με το τετ α τετ του Κούτσια αλλά ο Τσάβλινα απέκρουσε και τελικά στο 76′ ο Ζβόναρεκ εκτέλεσε κόρνερ και ο Βούσκοβιτς με κεφαλιά έδωσε τη νίκη με 3-2 στην Κροατία, αφήνοντας εκτός Euro U21 την Ελλάδα.

Ελλάδα (Γιάννης Ταουσιάνης): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος (78′ Κίτσος), Κωστής, Κωνσταντόπουλος, Κουτσογούλας, Κουρφαλίδης (84′ Μεταξάς), Μουζακίτης (55΄Καλογερόπουλος), Μπακούλας (78′ Τζίμας), Νιάρχος (55′ Ζουγλής), Κούτσιας, Κωστούλας.