Η Τζιρόνα νίκησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1 για την 9η αγωνιστική της La Liga χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στουάνι στο 99′, τη διαφορά όμως δεν την έκανε αυτό το γκολ αλλά το γεγονός ότι ο τερματοφύλακάς της, Πάουλο Γκαζανίγκα, απέκρουσε τρία πέναλτι!

Ο Αργεντίνος γκολκίπερ των Καταλανών άρχισε να κάνει τα μαγικά του, όταν απέκρουσε το πέναλτι του Μπερενγκέρ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Αυτό, τελικά, έγινε στο 39′ με το 1-0 του Ασπρίγια, αλλά οι Βάσκοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 41′ με τον Σανσέ.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 και στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ινάκι Γουίλιαμς. Ο Γκαζανίγκα, όμως, απέκρουσε ξανά, με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη επειδή ο τερματοφύλακας δεν ήταν πάνω στη γραμμή του.

Έτσι, η μπάλα στήθηκε ξανά στην άσπρη βούλα και ήταν ο Ερέρα αυτός που εκτέλεσε, με τον Γκαζανίγκα να τον νικάει και αυτόν και να κρατάει το 1-1! Και αφού οι Βάσκοι δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν από το σημείο του πέναλτι, ο Στουάνι… τούς έδειξε πώς γίνεται, στο 99′, γράφοντας το 2-1 για την Τζιρόνα από τα 11 βήματα!