Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη (3/10), για τον αγώνα της Μπράγκα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League και στη συνέντευξη Τύπου είχε διάθεση για χιούμορ.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν τα είχε πάει καλά όταν ήταν στους «ερυθρόλευκους», παρ’ όλα αυτά το Καραϊσκάκη δεν τον αποδοκίμασε και ο ίδιος εξήγησε το γιατί.

«Καλησπέρα (στα ελληνικά). Αρχικά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά που ήμουν εδώ. Ήταν τιμή μου. Ήμουν ένας από τους λίγους προπονητές που δεν γιούχαραν οι φίλαθλοι καθώς δεν είχαμε κόσμο στις εξέδρες», είπε αρχικά ο Καρβαλιάλ αναφερόμενος στην περίοδο που τα γήπεδα ήταν άδεια λόγω της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, για να εστιάσει στη συνέχεια στον αγώνα της Πέμπτης.

«Όπως και εμείς, όπως ισχύει δηλαδή σε ότι αφορά και εμάς, έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε αποτέλεσμα. Αν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στην Πόρτο θα ήταν παράλογο. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και το ντέρμπι που ακολουθεί για τη Μπράγκα με την Πόρτο.