Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε και αθλητικός σχολιαστής Σερχάτ Ακίν ανακοίνωσε ότι δέχθηκε ένοπλη επίθεση κατά την έξοδο της εκπομπής του σε κανάλι του YouTube στην Τουρκία.

Ο 43χρονος Ακίν, ο οποίος δέχθηκε ένοπλη επίθεση από άτομο ή άτομα των οποίων η ταυτότητα δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί στην οδό Καβατσίκ Γειτονιάς Μαρτυρικού Υπολοχαγού Αλί Γιλμάζ στην Κωνσταντινούπολη, μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή που βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος με τραυματισμό στο πόδι.

O Ακίν πυροβολήθηκε 3 φορές ωστόσο ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Ο Ακίν ανέφερε στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πυροβόλησαν τα πόδια μου μετά το πρόγραμμα, η τελευταία μας λέξη είναι Φενέρμπαχτσε».

Ο Σερχάτ Ακίν μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ατασεχίρ ενώ γίνει γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλή σύμφωνα με το τουρκικό μέσο ensonhaber.com.

Κλιμάκια της αστυνομίας ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος και άρχισαν να εργάζονται για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.


Παράλληλα η Εισαγγελία του Μπεϊκοζ ξεκίνησε έρευνα για την επίθεση.

Η Φενέρμπαχτσε με την παρακάτω δήλωση καταδικάζει την επίθεση:

«Καταδικάζουμε την ένοπλη επίθεση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή μας Σερχάτ Ακίν. Του ευχόμαστε να αναρρώσει γρήγορα. Περιμένουμε οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό».