Τα τυπικά απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφική κίνηση του Πανιωνίου, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Super League 2, με τον Ντένις Τσερίσεφ, ο οποίος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την Τετάρτη (25/9) και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας.

Πρόκειται για παίκτη που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα της ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Βενέτσια, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από τη Serie B στη Serie A.

Αυτός, λοιπόν, θα είναι ο στόχος του 33χρονου Ρώσου εξτρέμ και με τους «κυανέρυθρους», οι οπαδοί των οποίων τον αποθέωσαν κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη μεταγραφή.

Ο Τσερίσεφ, ο οποίος στο Μουντιάλ 2018 ήταν εκπληκτικός πετυχαίνοντας 4 γκολ, επίδοση που τον έφερε στη 2η θέση των σκόρερ πίσω μόνο από τον Χάρι Κέιν, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πανιώνιο εδώ και λίγες μέρες και απομένουν πλέον τα τυπικά, δηλαδή οι ιατρικές εξετάσεις, οι υπογραφές και η ανακοίνωση, για να ολοκληρωθεί και επισήμως η μεταγραφή-βόμβα για τα δεδομένα της Super League 2.