Σε ένα παιχνίδι με δύο δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες και μία αποβολή, ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο τους ο Κλοντ Μακελελέ, μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δοκάρι στο 19′ σε δυνατό σουτ του Χουχούμη, για να έρθει τελικά το 0-1 στο 28′ με τον Γιαμπλόνσκι από κοντά μετά την απόκρουση του Τσάβες σε κεφαλιά του Ντέλι.

Η αντίδραση των γηπεδούχων, όμως, δεν άργησε να έρθει, αφού στο 35′ ο Μπουζούκης βρήκε τον Τορεχόν και αυτός έδωσε στον Λομόνακο που ήταν σε θέση για γκολ και το έβαλε, γράφοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα, η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο 70′, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε σκληρό φάουλ στον Μπελεβώνη και είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας με 10 παίκτες τον Αστέρα, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να πιέζει ως το τέλος για το 2ο γκολ που θα του έδινε και τη νίκη αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Λιάβα στο 81′.

Παναιτωλικόw (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90+1΄ Κοντούρης), Μπουζούκης (76΄ Μιγκέλ Λουϊς), Μπελεβώνης (76΄ Λαχούντ), Ντίας (64΄ Ρόα), Λομόνακο (76΄ Μάιντεβατς).

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Καστάνο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (87΄ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Καλτσάς (87΄ Παλάσιος), Μπαρτόλο (71΄ Ρούμπεν Γκαρθία), Άνταμ (59΄ Αλάγκμπε), Κρέσπι.