Ο Αντονί Μαρσιάλ είναι πλέον και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ και επέλεξε τη φανέλα με το Νο26, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να τον ξεναγεί σε όλους τους χώρους της OPAP Arena μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μεταγραφή του.

Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσγειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην Αθήνα και στη συνέχεια δείπνησε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με τον οποίο τα είπε ξανά από κοντά και την Πέμπτη (19/9).

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ και αφού επέλεξε τη φανέλα με το Νο26, εκφράζοντας την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους με τους «κιτρινόμαυρους», ο Μαρσιάλ φόρεσε την εμφάνιση της ομάδας και στη συνέχεια ξεναγήθηκε από τον Ηλιόπουλο σε όλους τους χώρους της OPAP Arena.

Από εδώ και πέρα, ο Γάλλος άσος θα αρχίσει προπονήσεις με την ΑΕΚ και θα φανεί προσεχώς πότε θα του δώσει ο Ματίας Αλμέιδα τη δυνατότητα να κάνει το ντεμπούτο του, με τους οπαδούς να ανυπομονούν να τον δουν στο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας τους.