Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε το θέμα που προέκυψε με το πανό για την Κύπρο και τις αντιδράσεις του Εργκίν Αταμάν, θέμα για το οποίο έβγαλε ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ήρθε τελικά και η τοποθέτηση της Θύρας 13.

Στις τάξεις των «πράσινων» υπήρχε ηρεμία αλλά αυτή διαταράχθηκε με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, μετά το πανό για την Κύπρο που ανέβηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να πάρουν θέση τόσο ο προπονητής όσο και η ΚΑΕ.

Αυτό που απέμενε, επομένως, ήταν να πουν την άποψή τους και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και το έκαναν μέσω μιας ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρουν τα ακόλουθα.

«Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο! Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών…

Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου. Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμήμα μας κάνει τρελούς!!! Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει».