Αλλάζει ο διαιτητής για τη σαββατιάτικη (21/9) αναμέτρηση στο “Κλ.Βικελίδης”, όπου η ΚΕΔ είχε ορίσει αρχικά τον Φάμπιο Μαρέσκα.

Ο Ιταλός ρέφερι, που πέρυσι είχε σφυρίξει το επεισοδιακό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με την κροτίδα στο Χουάνκαρ, έχει οριστεί ως 4ος διαιτητής στο αυριανό (19/9) παιχνίδι μεταξύ της Φέγενορντ και της Λεβερκούζεν, για τους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από πλευράς ΚΕΔ, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών στο ταξιδιωτικό πρόγραμμά του, είναι αδύνατο να μεταβεί εγκαίρως στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού κι έτσι η ΚΕΔ θα προβεί στην αντικατάστασή του.

Από εκεί και πέρα, στο Βόλος – ΠΑΟΚ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους, Σπυρόπουλο, Κορώνα, τέταρτο τον Παπαπέτρου και VAR τον Κουμπαράκη.

Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός θα δώσει το «παρών» ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Απτοσόγλου, Μπαλιάκα, τέταρτο τον Περράκη και VAR τον Ζαμπάλα, ενώ στη Λεωφόρο για το Athens Kallithea – ΑΕΚ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τζήλος, με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Πατρά, τέταρτο τον Βεργέτη και VAR τον Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

  • 17:00 Βόλος-ΠΑΟΚ: Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Κορώνας, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Κουμπαράκης, Κομισοπούλου)
    20:30 Παναιτωλικός-Αστέρας Aktor: Τσέτσιλας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Φίτσας, VAR: Πολυχρόνης, Κωσταράς)
  • 16:30 Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Κατσικογιάννης (Τοροσιάδης, Νταβέλας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Φωτιάς, Σάββας)
    18:00 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός: Ευαγγέλου (Απτόσογλου, Μπαλιάκας, 4ος Περράκης, VAR: Ζαμπαλάς, Καραγκιζόπουλος)
    20:30 Ατρόμητος-Λαμία: Τσιμεντερίδης (Ψύλλος, Μπουξμπάουμ, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσαλακίδης, Κολλιάκος)
    21:00 Athens Kallithea-ΑΕΚ: Τζήλος (Πετρόπουλος, Πατράς, 4ος Βεργέτης, VAR: Σιδηρόπουλος, Οικονόμου)