Η ΑΕΚ κλείνει με εντυπωσιακό τρόπο τη μεταγραφική καμπάνια της αφού επιβεβαιώνει επισήμως τη συμφωνία της με τον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (18/8) αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Η Ένωση ούτως ή άλλως ξεσήκωσε τους οπαδούς της με κάποιες από τις μεταγραφές της εντός του καλοκαιριού, όπως αυτή του Έρικ Λαμέλα ή του Ρομπέρτο Περέιρα, αλλά το καλύτερο το κρατούσε για τον Σεπτέμβριο τελικά, αφού ετοιμάζεται να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Μαρσιάλ.

Ο 29χρονος διεθνής Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από εννιά χρόνια εκεί, ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον δικέφαλο αετό και τελικά τα ρεπορτάζ, ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, που έκαναν λόγο για επικείμενη συμφωνία δικαιώνονται.

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει επισήμως ότι υπάρχει, πλέον, συμφωνία σε όλα με τον Μαρσιάλ και ότι το βράδυ της Τετάρτης (18/9) αναμένεται στην Αθήνα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά, από την Πέμπτη, η μεταγραφή του με τις υπογραφές και την ανακοίνωση.

Ο 29χρονος άσος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνάνε τα 3 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.