Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Αντονί Μαρσιάλ συνεχίζονται και η αισιοδοξία για οριστική συμφωνία δεν λείπει, με τον παίκτη να αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή (20/9) για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τα δημοσιεύματα στα διεθνή ΜΜΕ είναι συνεχή και όλα κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον διεθνή Γάλλο επιθετικό, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 9 χρόνια εκεί, να είναι όλο και πιο κοντά στο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους, για συμβόλαιο τριών χρόνων, καλύπτει τον Μαρσιάλ, οι εκπρόσωποι του οποίου είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης ώστε να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες.

Στην ΑΕΚ είναι δεδομένη η αισιοδοξία για οριστική συμφωνία αλλά σιγουριά θα υπάρχει μόνο αν ή όταν μπουν οι υπογραφές, με τον 29χρονο Γάλλο άσο, αν πει το τελικό «ναι», να αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή (20/9) προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.