Ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στον τελικό του φιλικού τουρνουά στην Κρήτη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

«Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές, μου αρέσει να παίρνω τέτοια σουτ. Ευτυχώς νικήσαμε. Εδώ, στην Κρήτη, ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ελλάδα, λατρεύω την Κρήτη τον κόσμο και τους φιλάθλους. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα το πάμε βήμα βήμα για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague: «Δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγαίνουμε και να παίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να ξαναβρούμε τη χημεία μας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ ταλέντο και όταν το βρούμε θα είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Για εμένα, χρειάζεσαι πολλούς και καλούς παίκτες για να κατακτήσεις τίτλους. Δυστυχώς, υπάρχουν και οι τραυματισμοί, οπότε πρέπει να έχεις πολλούς παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε ένα υπέροχο ρόστερ και όπως είπα και νωρίτερα, πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και να καταλάβουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, και τότε θα είμαστε πολύ επικίνδυνοι».