Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τονίζει ότι θα υπάρξουν πολλά τέτοια παιχνίδια και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρχίσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, στην 4η όμως ήρθε η πρώτη γκέλα, με τον Ισπανό τεχνικό να εξηγεί στις δηλώσεις του γιατί συνέβη αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού…

Για το πώς εξηγεί την πρώτη γκέλα: «Καταρχάς θέλουμε να συγχαρούμε τον αντίπαλο για την πάρα πολύ καλή άμυνα που έπαιξε σήμερα. Κλείστηκαν πάρα πολύ καλά πίσω, μας δυσκόλεψαν πολύ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να μπούμε από τα άκρα και έτσι προσπαθήσαμε με σέντρες να απειλήσουμε. Οι σέντρες που κάναμε δεν ήταν καλές, δεν καταφέραμε καθόλου να απειλήσουμε με αυτό τον τρόπο και τις λίγες φορές που προσπαθήσαμε να σουτάρουμε από μακριά, επίσης τα σουτ δεν ήταν καλά».

Για το αν αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει μάθημα για τα επόμενα: «Ξέρουμε πως έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε. Επίσης όμως πρέπει να πούμε πως κάναμε και κάτι καλό σήμερα. Παρότι που ο αντίπαλος όταν κλείνεται έτσι έχει την ευκαιρία να βγει σε μία αντεπίθεση και να σε βλάψει, δεν δώσαμε καμία τέτοια ευκαιρία στον αντίπαλο. Υπό αυτή την έννοια η άμυνά μας ήταν πολύ καλή και είναι επίσης ένα στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».