Με γκολ των Μανσούρ και Καρλίτος ο Ατρόμητος πέρασε με 2-1 από την Τρίπολη και ανέβηκε στους 5 βαθμούς, αφήνοντας στους 4 τον Αστέρα που παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη από τον… περασμένο Ιανουάριο.

Οι γηπεδούχοι είχαν ενθουσιασμό λόγω της παρουσίας του Κλοντ Μακελελέ στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι όμως μπήκαν πιο δυνατά και στο 7′ άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Μανσούρ μετά το φάουλ του Καρλίτος. Από νωρίς, επομένως, το σκορ ήταν 0-1 και νωρίς και συγκεκριμένα στο 23′ ήρθε και το 0-2, αυτή τη φορά από τη λόμπα του Καρλίτος μετά το μεγάλο λάθος του Παπαδόπουλου που είχε βγει μακριά από την περιοχή του.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν, έτσι, με την πλάτη στον τοίχο και στο 34′ θα μπορούσαν να δεχθούν κι άλλο γκολ αλλά ο Καρλίτος δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής μετά το γύρισμα του Μπάκου, ο οποίος είχε κλέψει τη μπάλα από τον Άλβαρες.

Οι Περιστεριώτες πλησίασαν σε αυτή τη φάση στο 0-3, δεν το έκαναν και τελικά λίγα λεπτά μετά, στο 40′, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι για το πάτημα του Κίνι στον Παλάσιος, με τον Μπαρτόλο να εκτελεί στο 42′ και να μειώνει σε 1-2. Οι Αρκάδες έκλεισαν καλά το πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να αρχίσουν ιδανικά στο δεύτερο αλλά ο Χουτεσιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση σε δυνατό σουτ του Παλάσιος εντός περιοχής στο 47′.

Αμέσως μετά, στο 50′, οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία για να ισοφαρίσουν αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σουτ του Άλβαρες μετά τη σέντρα του Κρέσπι κρατώντας το 1-2. Σκορ που έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη και να ανεβαίνει στους 5 βαθμούς, με τον Αστέρα, από την άλλη, να μένει στους 4.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78′ Ζουγλής), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Αλάγκμπε (46′ Τζανδάρης), Μούμο, Κρέσπι, Μπαρτόλο (72′ Τζίμας), Παλάσιος, Άνταμ (60′ Καλτσάς).

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Έντερ (83′ Καλοσκάμης), Ουεντραόγκο, Μπάκου, Μίχορλ (58′ Τσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (70′ Φαν Βέερτ).