Το πρόβλημα του Έρικ Λαμέλα, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής (13/9), δεν είναι το μοναδικό για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Βόλο αφού οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο τέθηκαν νοκ άουτ με θλάσεις.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου (14/9) και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ, από την άλλη πλευρά, είχε νιώσει την Παρασκευή τις ενοχλήσεις και υποβλήθηκε και αυτός σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Αμφότεροι, επομένως, δεν θα είναι το προσεχές διάστημα στη διάθεση του Αλμέιδα, ο οποίος περιμένει να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Λαμέλα για το ματς της Δευτέρας (16/9) με τον Βόλο στην OPAP Arena.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα ευχάριστα, ο Μουκουντί ανεβάζει καθημερινά ρυθμό στις προπονήσεις και ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς ενώ και ο Μπρινιόλι μετράει, πλέον, αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.