Η Τσέλσι, η οποία είναι ένας εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Europa Conference League, προσπαθεί να βρει τον δρόμο της αγωνιστικά, σύμφωνα με την Telegraph όμως υπάρχει άλλο, πιο σημαντικό, πρόβλημα και αφορά στον… πόλεμο ανάμεσα στους δύο συνιδιοκτήτες.

Μετά το τέλος της εποχής του Ρόμαν Αμπράμοβιτς οι Λονδρέζοι πέρασαν σε αμερικάνικα χέρια, με το Clearlake του Μπεντάντ Εγκμπαλί να έχει το 61,5% των μετοχών και τον Τοντ Μπόελι να κατέχει το 38,5%.

Ανάμεσα στους δύο λοιπόν, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Telegraph, υπάρχει πλέον μεγάλη κόντρα και στόχος και των δύο πλευρών είναι να βγάλουν… εκτός παιχνιδιού την άλλη. Οι Εγκμπαλί και Μπόελι θεωρούν, πλέον, ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν αφού έχουν διαφορετικές ιδέες και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κλαμπ να είναι χωρισμένο στα δύο.

Στόχος του Εγκμπαλί είναι να αγοράσει τις μετοχές του Μπόελι και του Μπόελι να αγοράσει τις μετοχές του Εγκμπαλί, οπότε θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθούν από εδώ και πέρα τα πράγματα, με τον Έντσο Μαρέσκα, την ίδια ώρα, να προσπαθεί να βάλει στο σωστό δρόμο αγωνιστικά την ομάδα, η οποία έχει αρχίσει τη φετινή Premier League με 4 βαθμούς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.