Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται στα Κατεχόμενα τις τελευταίες μέρες δίνοντας το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις και σε μία εξ αυτών υπέγραψε και στη φανέλα της… εθνικής Βόρειας Κύπρου που δεν υφίσταται, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣΠ να τον καταγγείλει σε FIFA και UEFA.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στα Κατεχόμενα έχει προκαλέσει οργή στην Κύπρο και ειδικά από τη στιγμή που υπέγραψε τη φανέλα μιας εθνικής ομάδας που δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα ο Σπύροε Νεοφυτίδης ως εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών να τον καταγγείλει στην παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Αυτή η συμπεριφορά του κ. Ροναλντίνιο πρέπει να καταδικαστεί. Απαράδεκτο να πληρώνεσαι για να παρευρίσκεσαι σε εκδήλωση παράνομου κράτους και να υπογράφεις μια φανέλα Εθνικής ομάδας που δεν υπάρχει για οικονομικό όφελος.

Πρέπει να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA Τα χρήματα δεν είναι το παν.
Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει για τα χρήματα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, την οποία ο Νεοφυτίδης δημοσίευσε στα social media.

This behavior by Mr. Ronaldinho must be condemned.Unacceptable to be paid to attend an event of an illegal state and to…

Posted by Spyros Neofitides on Saturday, September 7, 2024