Με τον Καμαρά να σκοράρει στο 90ο λεπτό ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Ατρόμητο που είχε ισοφαρίσει στο 85′ με πέναλτι του Ουάρντα και έκανε το 3×3, με αποτέλεσμα να μοιράζεται την 1η θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρουν να πλησιάσουν στο γκολ. Οι Μίχορλ και Ουάρντα είχαν τελικές προσπάθειες στο πρώτο 10λεπτο αλλά όχι κάτι τρομερό ενώ δεν είχε αποτέλεσμα ούτε το σουτ του Καρλίτος στο 19′.

Κάπου εκεί, μετά το πρώτο 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβαίνουν, προσπάθησαν να πιέσουν για το γκολ και το πέτυχαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος επέμεινε και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε στο καλύτερο χρονικό σημείο και αυτό φάνηκε στο β’ μέρος, στο οποίο είχε τον έλεγχο, διαχειριζόταν σωστά την κατάσταση, απείλησε με τον Μπάμπα στο 61′ και σκόραρε ξανά με τον Ζίβκοβιτς στο 68′. Αυτό το γκολ, όμως, δεν μέτρησε αφού υπήρξε παρέμβαση του VAR και καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ.

Το ματς, επομένως, παρέμεινε στο 0-1 και ο Ατρόμητος είχε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, το οποίο φάνηκε να αγγίζει στο 85′, όταν πήρε πέναλτι για χέρι του Ότο σε σέντρα του Ουάρντα, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση για το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι πρωταθλητές έδειξαν χαρακτήρα και αντέδρασαν υποδειγματικά: Εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ στο 90′, κεφαλιά του Καμαρά και… 1-2, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την 3η του νίκη σε τρεις αγωνιστικές.

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66΄ Φαν Βέερτ), Μπακού (74΄ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66΄ Βρακάς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86΄ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουνταλί).