Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ηττήθηκε με 0-3, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τέσσερις φάσεις.

Η πρώτη ήταν στο 15ο λεπτό, όταν ο Όζμπολτ πήρε τη μπάλα από το λάθος του Στρακόσα, τον απέφυγε και πλάσαρε, με τον Μουκουντί να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να τη βρίσκει με το χέρι. Από το VAR δεν κάλεσαν τον διαιτητή να δει τη φάση και τελικά υποδείχθηκε κόρνερ για τους γηπεδούχους.

Η δεύτερη ήταν αμέσως μετά, στην εκτέλεση του κόρνερ, αφού οι Βοιωτοί ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Λαμέλα στον Τζάλοου. Από την αίθουσα VAR, όμως, δεν κάλεσαν τον διαιτητή για να δει τη φάση.

Η τρίτη ήταν στο 28′, όταν ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Βίντα αλλά στο VAR μετά τον έλεγχο της φάσης δεν φώναξαν τον διαιτητή για να δει τη φάση.

Η τέταρτη, τέλος, είναι αυτή του 0-1 από τον Κοϊτά στο 45′, με τους διαιτητές στην αίθουσα VAR να μην καλούν τον Πολυχρόνη για να δει τη φάση και ενώ υπήρχαν διαμαρτυρίες για φάουλ του σκόρερ στο κλέψιμο από τον Γιαννιώτα, τον οποίο φάνηκε να πατάει, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος.