Με δύο γκολ του Ντίας και ένα του Σαλάχ η Λίβερπουλ πήρε εμφατική νίκη με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ και έκανε το 3×3, παραμένοντας στην κορυφή της Premier League μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και σκόραραν στο 6′ με τον Άρνολντ, μετά το γύρισμα του Ντίας, αλλά το VAR έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ του Σαλάχ που είχε ακουμπήσει τη μπάλα και το γκολ ακυρώθηκε. Μικρό το κακό, όμως, για τους φιλοξενούμενους, αφού τα… κανονικά γκολ θα έρχονταν στη συνέχεια.

Στο 35′ ο Κασεμίρο έκανε μεγάλο λάθος δίνοντας… πάσα σε αντίπαλο, ο Σαλάχ σέντραρε από δεξιά και ο Ντίας με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-1. Η Λίβερπουλ είχε το προβάδισμα, η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 42′, έπειτα από νέο λάθος του Κασεμίρο, ο Σαλάχ γύρισε για τον Ντίας που εκτέλεσε και σκόραρε ξανά γράφοντας το 0-2.

Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους, στο 52′, η ομάδα του Μάντσεστερ μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ο Άλισον απέκρουσε το ωραίο πλασέ του Ζίρκζε και λίγα λεπτά μετά, στο 56′, το ντέρμπι… τελείωσε οριστικά: Πάσα του Σόμποσλαϊ στον Σαλάχ, ωραίο πλασέ του Αιγύπτιου και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-3!

Έτσι, η Λίβερπουλ έκανε το 3×3 και μοιράζεται την πρώτη θέση με τη Μάντσεστερ Σίτι ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε τη 2η ήττα της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και έχει μόλις 3 βαθμούς.