Ο Ομάρ Κόλεϊ αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, αυτή δεν φαίνεται να είναι η τελευταία κίνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ενισχύσει περαιτέρω την αμυντική του γραμμή, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Παντελή Χατζηδιάκου.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Forza» (31/8), ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Έλληνα αμυντικού. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Χατζηδιάκο, και απομένει το τελικό «ΟΚ» από την ιταλική ομάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η κίνηση αυτή θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ. Ο Παντελής Χατζηδιάκος, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μετακόμισε το 2011 στην Ολλανδία και αγωνίστηκε με την Άλκμααρ σε 213 αγώνες, πριν μεταγραφεί στην Κάλιαρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί, αγωνιζόμενος σε μόλις 15 ματς την περασμένη σεζόν.