Η υπόθεση του Εντοάρντο Μπόβε περιπλέκεται για τον ΠΑΟΚ λόγω της πρότασης της Νότιγχαμ Φόρεστ που καλύπτει τη Ρόμα, οπότε έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν και θέλουν τον Μπόβε, τον 22χρονο Ιταλό χαφ των «τζαλορόσι», αλλά προτιμούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Οι Ρωμαίοι, όμως, προτιμούν να τον πουλήσουν άμεσα και η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε πρόταση για την αγορά του, οπότε είναι και το φαβορί για την απόκτησή του.

Έτσι, για τον ΠΑΟΚ έρχεται ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση του Μπακαγιόκο, όνομα που είχε ακουστεί και πριν λίγες εβδομάδες. Ο 30χρονος Γάλλος χαφ με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται στη Λοριάν με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2025, άρα οι Γάλλοι δεν μπορούν, εκ των πραγμάτων, να ζητήσουν πολλά λεφτά για την παραχώρησή του.

Πρόκειται για παίκτη που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά λόγω και της εμπειρίας του, αφού έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Μονακό, Τσέλσι, Μίλαν και Νάπολι, με τις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι θετικές. Από εκεί και πέρα, αν θα προχωρήσει ή όχι το θέμα, θα φανεί… άμεσα, καθώς η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της.