Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και ο Στεφάν Λανουά, ως πρόεδρος της ΚΕΔ, ανέλυσε τρεις επίμαχες φάσεις από τους αγώνες Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και ΑΕΚ – Λαμία.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση των «πράσινων» με τους Βοιωτούς στο ΟΑΚΑ, ο αρχιδιαιτητής εστίασε στην ανατροπή του Γερεμέγεφ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αφού πρώτα είχε προλάβει να πλασάρει, λέγοντας πως σωστά ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι.

Σχετικά με τον αγώνα της Τούμπας, ο Λανουά στάθηκε σε μια φάση στην οποία παίκτης του Παναιτωλικού έκανε χέρι εντός περιοχής, λέγοντας πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι επειδή ήταν το χέρι στήριξης.

Τέλος, για το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία, ο επικεφαλής της ΚΕΔ ανέλυσε το γκολ του Φουρτάδο με το οποίο οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1, λέγοντας πως ήταν ευτύχημα που στο VAR βρήκαν τη σωστή γωνία λήψης και φάνηκε ότι η μπάλα βρήκε στο στήθος και όχι στο χέρι του Ρινγκ πριν αυτή καταλήξει στον σκόρερ, δικαιώνοντας την απόφαση του διαιτητή να μετρήσει το γκολ.

Δείτε το σχετικό βίντεο…