Με τον Σιφουέντες να σκοράρει στο 34′ ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πήγε στους 4 βαθμούς, αφού στην πρεμιέρα είχε αναδειχθεί ισόπαλος με τον Ατρόμητο, επίσης εκτός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μορόν πήγε για γκολ από το… κέντρο, βλέποντας τον Γκουγκεσασβίλι εκτός θέσης, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Λίγα λεπτά μετά, στο 7′, ήρθε η δεύτερη φάση για τους Θεσσαλονικείς με το άστοχο σουτ του Μανού Γκαρθία εντός περιοχής και από εκεί και πέρα ο ρυθμός άρχισε να πέφτει σιγά-σιγά.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, όμως, παρέμενε πιο κινητική, πατούσε καλύτερα από τους γηπεδούχους, έψαχνε περισσότερο τον τρόπο για να γίνει απειλητική και τελικά λίγο μετά το ημίωρο, στο 34′, ήρθε το γκολ: Πάσα του Σίστο στον Σιφουέντες που έκανε ωραίο σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Άρης δεν έμεινε εκεί και στο 40′ πήγε και για δεύτερο γκολ αλλά ο Γκουγκεσασβίλι είπε «όχι» σε Μορόν και Μανού Γκαρθία, με τον Πανσερραϊκό να παραμένει στο παιχνίδι. Δεν αρκούσε αυτό όμως… Οι Σερραίοι έπρεπε να ανεβάσουν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να έχουν ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν το έκαναν.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο και δεν ένιωθαν κάποιο κίνδυνο από τον αντίπαλό τους, πλησιάζοντας και σε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 94′ με τον Ντιαντί, μετά την ωραία πάσα του Νταρίντα, αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό. Μικρό το κακό, όμως, για τον Άρη από τη στιγμή που το 0-1 δεν άλλαξε και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης (86′ Κουτσογούλας), Πεταυράκης (77′ Φαρές), Στάικος (64′ Περούτζι), Λιάσος (64′ Καπτούμ), Σαλαζάρ, Ντέλετιτς (77′ Γκίγκιτς), Τόμας, Μπετανκόρ.

Άρης: Κουέστα, Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μανού Γκαρθία (74′ Νταρίντα), Σιφουέντες, Μόντσου, Ντιαντί, Μορόν (89′ Ζαμόρα), Σίστο (74′ Σαβέριο).