Μπορεί να μην του λείπουν τα λεφτά, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς, αυτό όμως δεν μειώνει σε τίποτα την κίνηση του Νίκολα Γιόκιτς να ξοδέψει σχεδόν 400.000 δολάρια για να κάνει δώρο από ένα ρολόι Rolex σε κάθε συμπαίκτη του στην εθνική Σερβίας.

Ο 29χρονος άσος, ενδεχομένως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας του κόσμου, πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και αν η διαιτησία ήταν σωστή στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ μάλλον θα πανηγύριζε το χρυσό.

Όπως και να έχει, σημασία έχει ότι ο Γιόκιτς χάρηκε πολύ για το μετάλλιο στο Παρίσι και φρόντισε να επιβραβεύσει τους συμπαίκτες του δίνοντας σχεδόν 400.000 δολάρια για αυτούς, αν και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει. Το ήθελε όμως και το έκανε.

Ο σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, λοιπόν, αγόρασε από ένα ρολόι Rolex αξίας 32.500 δολαρίων για κάθε συμπαίκτη του στην εθνική Σερβίας, πράγμα που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό που έδωσε έφτασε στις 375.500 δολάρια.

Μια ξεχωριστή, όμορφη κίνηση από τον ηγέτη της Σερβίας, ο οποίος είχε κατά μέσο όρο 18,8 πόντους, 10,7 ριμπάουντ και 8,7 ασίστ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.