Τη 2η νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές της Premier League πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι με το 4-1 επί της Ίπσουιτς, η οποία μάλιστα προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε 4 λεπτά.

Η Ίπσουιτς μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να αιφνιδιάσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και το κατάφερε, αφού στο 7′ ο Σμόντικς βγήκε τετ α τετ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν και αντέδρασαν… οργισμένα, καθαρίζοντας τον αγώνα μέσα στα επόμενα λεπτά.

Στο 12′ ο Χάαλαντ με πέναλτι έκανε το 1-1 και αμέσως μετά, στο 14′, ήταν η σειρά του Ντε Μπρόινε να σκοράρει για το 2-1. Η Σίτι, όμως, δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχισε με στόχο το τρίτο γκολ και το πέτυχε άμεσα και συγκεκριμένα στο 16′ με τον Χάαλαντ ξανά.

Από πολύ νωρίς, επομένως, η πρωταθλήτρια είχε βάλει βάσεις νίκης παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, στο 88′, ο Χάαλαντ έκανε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Έτσι, η ομάδα του Γκουαρδιόλα πήρε τη 2η νίκη στις πρώτες δύο αγωνιστικές και δείχνει ότι και φέτος θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.