Ένταλμα σύλληψης για τον 21χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή Νικόλα Γερολέμου, ο οποίος παίζει στην Ανόρθωση Μουτταγιάκας, εξέδωσε η αστυνομία, που τον αναζητά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τα προσωπικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, με την ανακοίνωση της αστυνομίας να αναφέρει τα εξής:

«Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Νικόλα Γερολέμου, ημερομηνία γέννησης 08/04/2003, από Λεμεσό, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών –ΥΚΑΝ, στον τηλεφωνικό αριθμό 1498 ή με το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805068, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Καταζητούμενος Κύπριος ποδοσφαιριστής

Η υπόθεση αφορά στην κατοχή ποσότητας κάνναβης, την οποία εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ, την Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό οικόπεδο, σε περιοχή της Λεμεσού. Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε από την Αστυνομία, ενώ το όχημα κατακρατήθηκε για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Την ίδια μέρα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 38 ετών. Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024, ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, διάρκειας έξι ημερών.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων, 1. Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Παράνομη κατοχή ναρκωτικών και 3. Κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού)».