Τα Giannis Freak 6, τα νέα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κυκλοφορούν στις 16 Αυγούστου και η Nike φρόντισε να τα προωθήσει με ένα εντυπωσιακό σποτ, στο οποίο ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς συνοδεύεται από τη σκιά ενός λύκου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αν και δεν είχε όση βοήθεια θα περίμενε, προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες οδηγώντας τη στους «8» και τώρα μπορεί να ξεκουραστεί πριν αρχίσει προπονήσεις με τους Μπακς.

Παράλληλα, όμως, τρέχουν τα υπόλοιπα projects που έχει, με τα νέα του παπούτσια, τα Giannis Freak 6, να κυκλοφορούν στις 16 Αυγούστου και τη Nike δημοσιεύει το διαφημιστικό σποτ, το οποίο είναι ξεχωριστό, όπως δείχνει και το μήνυμα που το συνοδεύει.

«Σε έναν ψυχρό κόσμο που δεν συγχωρεί τίποτα, δεν υπάρχει εύκολο γεύμα. Ο κυνηγός ξέρει μόνο ένα πράγμα. Nα κυνηγά. Η αναζήτηση είναι ασταμάτητη, με στρατηγική και αναπόφευκτη. Όταν χτυπά, το κάνει ξαφνικά, με δύναμη και θανατηφόρα. Στη δική του περιοχή, όλοι οι άλλοι είναι απλώς τροφή».