Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό αγώνα και πριν την έναρξη τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, δηλαδή το Europa Conference League και το Youth League που κατέκτησε η ομάδα Νέων, βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει ότι στόχος είναι πιο μεγάλα τρόπαια πλέον.

Για τους Άγγλους είναι η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Premier League, για τους «ερυθρόλευκους» όμως είναι το πρώτο τους φιλικό μπροστά στους οπαδούς τους, με τη διοίκηση να δίνει εορταστικό χαρακτήρα.

Έτσι, πριν την έναρξη ο Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν και τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο σύλλογος την περσινή σεζόν, έχοντας δίπλα του τους παίκτες και λέγοντας τα εξής προς τον κόσμο…

«Όπως βλέπετε φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν, στο κάστρο μας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Από σήμερα ξεκινάμε με νέα όνειρα και νέες προσδοκίες. Είμαστε μία οικογένεια και πάμε για πιο μεγάλα τρόπαια. Να είστε καλά και περιμένουμε περισσότερα και στη Βραζιλία (για το Διηπειρωτικό που θα διεκδικήσουν οι Νέοι) και στο πρωτάθλημα».