Ο Μάριος Ηλιόπουλος έριξε πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα τους από τη Νόα και κατά την παραμονή του στο προπονητικό κέντρο είχε τετ α τετ και με τον Ορμπελίν Πινέδα, στον οποίο ξεκαθάρισε, για τελευταία φορά όπως είπε, ότι δεν πωλείται.

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τα έχωσε στους παίκτες για την απόδοσή τους στην Αρμενία, στήριξε σε απόλυτο βαθμό τον Ματίας Αλμέιδα και στη συνέχεια είχε και τετ α τετ με αρκετούς εξ αυτών.

Ανάμεσά τους και ο Μεξικανός χαφ, στον οποίο ο Ηλιόπουλος ήταν ξεκάθαρος λέγοντάς του τα εξής…

«Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ. Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω. Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω. Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα. Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου. Είμαι κατανοητός;».

Ερώτηση στην οποία απάντησε καταφατικά ο Πινέδα. «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ», είπε ο Μεξικάνος χαφ και στη συνέχεια, αφού έδωσε τα χέρια με τον Ηλιόπουλο, τόνισε και στον Αλμέιδα ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ.