Στις λίστες τεσσάρων ελληνικών ομάδων και συγκεκριμένα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αντόν Μίραντσουκ, ο οποίος αποφάσισε να φύγει ως ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, σύμφωνα με όσα αναφέρει Ρώσος δημοσιογράφος.

Ο 28χρονος Ρώσος επιθετικός μέσος ήταν από το 2013 στη Λοκομοτίβ, με εξαίρεση μια σεζόν, το 2016, όταν είχε δοθεί δανεικός στη Λεβάντια της Εσθονίας, καταγράφοντας συνολικά 51 γκολ και 34 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις, σε 217 συμμετοχές.

Έχοντας φτάσει πλέον στα 28 του χρόνια, ο Μίραντσουκ αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μόσχας, με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερος. Γεγονός που έχει «γεννήσει» διάφορα μεταγραφικά σενάρια και το πιο ιντριγκαδόρικο είναι αυτό που αφορά το Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του Ρώσου δημοσιογράφου Ιβάν Καρπόφ, ο Μίραντσουκ είναι στη λίστα τόσο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού όσο και σε αυτές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να αναφέρει κάποια άλλη λεπτομέρεια. Από εκεί και πέρα, αν έχει ή όχι βάση αυτό που υποστηρίζει ο Ρώσος, θα φανεί προσεχώς.