Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 19 Φεβρουαρίου, θα περιμένουν στον Παναθηναϊκό πριν διεξαχθεί το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, από το οποίο θα προκύψει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει καλοκαιριού και θα διευθετηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πλάνο για την επόμενη χρονιά.

Η επιλογή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχουν κριθεί πολλά, κατά πάσα πιθανότητα, για το υπόλοιπο της σεζόν. Το «φλέγον» θέμα δεν είναι άλλο από το μεταγραφικό, αφού οι «πράσινοι» θέλουν κινηθούν νωρίς για να «κλείσουν» κάποιους συγκεκριμένους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, πριν είναι πολύ αργά.

Οι στόχοι είναι ήδη γνωστοί, με τους Ντουγκλάο, Αμπντούν από την Καβάλα και τον Μπλάνκο από την ΑΕΚ να έχουν σειρά προτεραιότητας. Για τον Αργεντινό επιθετικό μάλιστα έχει γίνει ήδη μια διερευνητική επαφή, χωρίς να έχει κατατεθεί παρόλ’ αυτά πρόταση.

Οι απαιτήσεις του παίκτη δεν ξεπερνούν τις 700.000, ποσό αρκετά ικανοποιητικό για έναν παίκτη της αξίας του. Από εκεί και πέρα ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού έχει ανέβει ο Θανάσης Καραγκούνης του Ατρομήτου, για τον οποίον υπάρχουν εξαιρετικές συστάσεις και θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr