Επαφές με στόχους που έχει ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά θα αρχίσει σύντομα ο Παναθηναϊκός. Μπορεί το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης στην τρέχουσα περίοδο να έχει ουσιαστικά αποκλειστεί, ωστόσο το καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Και πέρα από τις πολλές αποχωρήσεις, θα γίνουν σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ.

Από την ελληνική αγορά οι «πράσινοι» έχουν ήδη ξεχωρίσει τον Ντουγκλάο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, τον Τζαμέλ Αμπντούν ως εξτρέμ (αμφότεροι της Καβάλας με την οποία υπάρχουν καλές σχέσεις από το δανεισμό του Μάριο Γκαλίνοβιτς) και τους Γιώργο Γεωργιάδη (Πανσερραϊκός) και Ίσμαελ Μπλάνκο (ΑΕΚ) για την επίθεση. Ο τελευταίος είναι και ο μοναδικός που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, συνεπώς μπορεί να συμφωνήσει ακόμη και… σήμερα, δίχως να χρειάζεται η συγκατάθεση της ομάδας του.

Ο Μάτος επιστρέφει

Ειλημμένη είναι η απόφαση για επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τον Ιούνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι δανεικός στην Μποταφόγκο και έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει εκεί, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε μία δεύτερη ευκαιρία στους «πράσινους». Μάλιστα η διοίκηση σκέφτεται να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2012, κατά δύο χρόνια.

Τα ξαναλέει με Βύντρα

Νέα επαφή με τον Λουκά Βύντρα θα γίνει τις επόμενες ημέρες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο διεθνής μπακ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και η διοίκηση του «τριφυλλιού» θέλει να τον δεσμεύει, αν και θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για να γίνει κάτι τέτοιο και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr