Την προσεχή Παρασκευή 28/1 στις 10:30 το πρωί θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση που κατέθεσε την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με την οποία ο «δικέφαλος του Βορρά» τιμωρείται με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο. Αυθημερόν η απόφαση.

Άμεσα ορίστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η δικάσιμος για την υπόθεση της έφεσης του ΠΑΟΚ, καθώς όπως είναι γνωστό, οι Θεσσαλονικείς πρέπει να εκτίσουν την όποια ποινή τους επιβληθεί τελεσίδικα, στο επόμενο εντός έδρας ματς, που είναι αυτό με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή το πρωί και μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και η τελεσίδικη απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με μία αγωνιστική και 80.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στον «δικέφαλο του Βορρά» αισιοδοξούν πως θα εξαφανίσουν την ποινή της έδρας, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους…

Πηγή: sportfm.gr